Heeft uw kind bijles nodig? Neem snel contact op! Wij bieden bijles, cito training en huiswerkbegeleiding in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht!

Zomerschool Kennispoint

Zomerschool Kennispoint

Heeft uw kind moeite met taal en rekenen en denkt u dat zij nog een extra steuntje in de drug kan gebruiken om het nieuwe schooljaar meer uit zichzelf te halen? Dan bent u bij Kennispoint aan het goede adres! De zomerschool is toegankelijk voor leerlingen van groep 6, 7 en 8.

Het aanbod tijdens de Zomerschool is een combinatie van informatie opdoen en kennis vergaren, activiteiten en oefeningen uitvoeren en relevante uitstapjes ondernemen.

Tijdens deze Zomerschool komt iedere dag een andere Academy aan bod. Meer informatie over Jastin Academies is te vinden op www.jastin.nl. De leerlingen krijgen van maandag tot en met vrijdag les in de verschillende onderwerpen en worden meegenomen naar diverse locaties die bij het les thema passen.

Leerlingen kunnen aan de hand van hun ervaringen met de Zomerschool besluiten de JASTIN Academies gedurende het daaropvolgende schooljaar volgen.

Locatie: Kennispoint Utrecht-Overvecht

Adres: La Bohemedreef 7, Utrecht
Datum: 14 t/m 18 augustus 2017
Tijd: Van 10:00 tot 15:00 uur
Inschrijven: s.saglam@kennispoint.nl / 030-2900129

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie